Over de pedicure

Welkom, mijn naam is Heleen.

Geboren in 1978, sinds 2020 gediplomeerd basis pedicure en sinds begin 2022 medisch pedicure.

Een gezonde levensstijl begint bij je voeten. Ze vormen de basis van je voortbeweging. Net als dat ieder mens uniek is, zijn alle voeten ook anders. En hebben verschillende voeten, verschillende zorg nodig. Dat intrigeert mij.

Ik zit graag op de weg en heb jarenlang mensen vervoerd als taxichauffeur. Het besturen van een bus geeft mij een gevoel van vrijheid. Om te gaan en staan waar ik wil, naartoe gaan waar ik nodig ben. Net als uw voeten voor u heel belangrijk zijn en u overal naar toe brengen.

Het combineren van twee dingen waar ik van hou, het besturen van een bus én ervoor zorgen dat uw voeten u voortaan weer overal zonder ongemakken naartoe zullen brengen, geeft mij dubbel plezier in mijn werk.

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk en ik ben benieuwd naar het verhaal achter uw voeten. Een luisterend oor tijdens de behandeling, een gezellig praatje naar behoefte en aan het einde van de rit twee tevreden en voldane voeten (en mensen). 

Ik ben een natuur- en dierenliefhebber en daarom ook graag buiten. Daar kom ik tot rust. Een stevige wandeling door het bos, wat lezen langs de waterkant, of mijn voeten in het zand weg laten zakken in de branding van de zee, ik kan er eindeloos van genieten.
Onze voeten maken de letterlijke verbinding met onze aarde. Hoe gezonder beide, hoe stabieler de verbinding. Ik werk dan ook uitsluitend met dierproefvrije en zo veel mogelijk natuurlijke producten. Dit laatste geeft tevens de minste kans op mogelijke allergische reacties.